Vergaderen, training of teambuilding: Het kan in De Drentse Zaak

De Drentse Zaak is dé plek om te werken, ontmoeten en te groeien. Het monumentale pand in hartje Assen beschikt over prachtige vergaderzalen en prettige kantoren om te werken. Bovendien zijn er diverse ruimtes voor kleine zakelijke bijeenkomsten en worden er regelmatig evenementen voor ondernemers georganiseerd. Daarnaast zijn we in De Drentse Zaak ontzettend goed in het organiseren van teambuilding activiteiten.

Ben jij werkzaam bij een onderneming met ambities? Kom langs voor een cursus, vergadering, bespreking om gave teambuilding.

Uw wens? Het kan in De Drentse Zaak

Ons monumentale pand is de plek om geïnspireerd te worden. De zalen zorgen
voor een goede ambiance om te vergaderen, een training te volgen of een
goede teambuilding activiteiten te organiseren. Naast uw activiteit lenen
onze ruimtes zich perfect om nog even te werken en te ontmoeten. Onze
mensen weten uw activiteit altijd goed te organiseren en houden goed
rekening met uw wensen. Maatwerk is ons niet vreemd!

  • 4 vergaderzalen tot 30 personen
  • 3 spreekkamers tot 6 personen
  • 5 flexibele kantoren tot 8 personen
  • Goede lounge met karakteristieke bar.
  • Ideaal om te vergaderen, workshops te houden, trainingen te volgen en teambuilding activiteiten te organiseren.
  • Lunch, diner en borrel

De leukste teambuildingsactiviteiten

Zoekt u een unieke locatie voor uw teambuilding? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie voor ontspanning met uwteam? Dan is de Drentse Zaak bij uitstek de beste plek. U kunt uw vergadering of teamsessie ook goed uitbreiden met 1 van onze teambuilding activiteiten.

Onze locatie ligt op 2 minuten loopafstand van het centrum van Assen en 1 minuut loopafstand van het Asserbos. Wij hebben dan ook meerdere teambuildings activiteiten in het centrum of Asserbos. Ons zalencentrum is ook uitermate geschikt voor teambuildingsactiviteiten binnen.

Kijk snel naar de mogelijkheden

De leukste teambuilding activiteiten met heerlijke diners, buffetten of gezellige borrelarrangementen.

Flexibele werkplek

Een geschikte kantoorruimte huren of op een inspirerende flexplek werken: voor een ondernemer is een goede werkplek ontzettend belangrijk. Het stelt je in staat om je bezig te houden met zaken die er echt toe doen. Bij De Drentse Zaak is een geschikte plek, voor welk doel dan ook, zo geregeld.

De Drentse Zaak is de ideale uitvalsbasis voor jouw onderneming. Het gebouw is goed bereikbaar, ligt centraal in Assen en beschikt over eigen parkeerplaatsen. De dagelijkse gang van zaken wordt beheerd door een front office, er is een uitstekende catering, er zijn goede internet- en printfaciliteiten en er is alle ruimte om te netwerken. Kortom: in De Drentse Zaak vind je alles onder één dak: