Vergaderen, werken, Trainen, Teambuilding

Geschikt voor vergaderingen, trainingen en cursussen, borrel, presentatie en meer

Teambuilding / ontspanning
bij De Drentse Zaak

Zoek je een unieke locatie voor jouw teambuilding? Of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor ontspanning met jouw team? Dan is de Drentse Zaak bij uitstek de beste plek. U kunt uw vergadering of teamsessie ook goed uitbreiden met 1 van onze teambuilding activiteiten.

Onze locatie ligt op 2 minuten loopafstand van het centrum van Assen en 1 minuut loopafstand van het Asserbos. Wij hebben dan ook meerdere teambuildings activiteiten in het centrum of Asserbos. Ons zalencentrum is ook uitermate geschikt voor teambuildingsactiviteiten binnen.

Boogschieten

Deze activiteit is echt een schot in de roos! Boogschieten is een laagdrempelige activiteit en daarom past deze perfect in een gemêleerd gezelschap. Met uw vrienden, familie of collega`s  heeft u zo een gave activiteit waar zeker over na gepraat wordt.

Na instructie van onze spelbegeleider gaan jullie natuurlijk echt boogschieten. We schieten in de roos, maar gaan ook leuke spelelementen toevoegen waardoor het allemaal een erg leuk geheel wordt.

 

Hunted

Jullie team van specialisten is ingeschakeld. Er is een grote kist gevonden op de laatste bekende locatie van Spider. Jullie proberen deze kist te openen want hierin vinden jullie waarschijnlijk de eerste clue. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.

VR Game: La Casa de Papel

Virtual Reality teamwork game; La Casa de Papel! Lukt het jullie om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om vervolgens te ontsnappen met het geld? Kom er achter door het Virtual Reality spel van La Casa de Papel te spelen. In teamverband kunnen jullie doormiddel van teambuilding deze Escape Game oplossen. Strijd je als team liever tegen een ander team?

Escape box:
Een Escape Room in een kist!

Bouw uw eigen vergaderruimte om tot Escaperoom! Onze Escapeboxen hebben verschillende thema’s en puzzels. De verschillende boxen kunnen gespeeld worden door beginners, maar ze zijn er ook voor de ware escaperoom-goeroes.

Ik hou van holland

Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer? Wie is de Nederlandse sportkenner? Wie herkend de meeste Nederlandse nummers? Beantwoord jij vragen nog steeds goed met een Bom in je handen?
Een avondje gezelligheid in puur Hollandse stijl. Deze quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster.

Op zoek naar een goeie ruimte?
Laat ons jouw helpen!

Ons bureau staat voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

K. S. ARARAT

Esmee en Patrick waren super klantvriendelijk en gastvrij, en hun Sudaneise kok kan hartstikke goed koken🤩👍 ,
Groetjes:
Karen uit Baggelhuizen

Renata Hilberts

Ideale plek om te flexwerken of workshops te volgen. Parkeren kan voor of achter de Drentse Zaak en anders vlakbij in een parkeergarage.

Grietje Veninga

Mooi historisch pand op rustige locatie. Goede locatie om met andere ondernemers samen te werken heeft uitstraling!